Dunav osiguranje Dobročinitelj 2023

Kompanija Dunav osiguranje dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“ za 2023. godinu

Kompanija Dunav osiguranje je u prethodne 3 godine izdvojila čak 3.000.000€ za podršku projektima od značaja za našu zajednicu, a uz to je uručila 71 gratis polisu osiguranja domaćinstva Čuvar kuće i 13 gratis polisa životnog osiguranja, kao i 54 polise stipendijskog osiguranja, sve u iznosu od dodatnih 80.000 evra.
Krovni projekat “Prijatelj od detinjstva“ pokazuje da ova kompanija misli na generacije koje će u budućnosti biti nosioci razvoja naše države, a projekat „Dunav osiguranje, Sportske igre mladih“ pokazuje da, kao generalni sponzor ove najveće manifestacije amaterskog sporta, u Evropi, Dunav rado podržava i sportske manifestacije, na šta su kao kompanija izuzetno ponosni. U kompaniji sa zadovoljstvom ističu i dugogodišnju podršku projektu „S Tamarom u akciji“ gde je ova kompanija učestvovala u renoviranju 84 kuće socijalno ugroženih porodica.

Nagradu „Dobročinitelj“ primio je g. Miloš Milanović, člana Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje. Priznanje je uručio g. Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija“.