Mala Elena

Još 100 mališana u Odžacima kreće u vrtić

Ove godine, priča male Elene, njene bake Mire i odžačara Vlade iz Odžaka obišla je svet i rezultirala velikom podrškom sa svih strana. Kampanja Novak Đoković Fondacije bila je uspešna zahvaljujući podršci i poverenju dobrih i humanih ljudi, pa je i premašen zacrtan cilj i biće omogućeno da još 100 mališana u Odžacima krene u vrtić, što će im obezbediti da se razvijaju u bezbednom i podsticajnom okruženju, igrajući se sa svojim novim drugarima. 

Time je napravljen još jedan korak bliže misiji Fondacije da do 2030. godine svako dete u Srbiji ima pristup kvalitetnom ranom obrazovanju.

Osnivači NĐF Novak i Jelena Đoković inspirisani gestom svih koji su se pridružili kampanji, odlučili su da iz ličnih sredstava dupliraju prikupljenu sumu, čime se dolazi do cifre od 172 944 evra.

Kako ova cifra u velikoj meri premašuje prvobitni cilj, ostatak sredstava biće preusmeren i na druge projekte. Što je još jedan dokaz da se sreća vraća duplo onom koji daje. Odnosno, ovim je još jednom pokazano kako svačije malo može napraviti veliku promenu.

Iz Fondacije se zahvaljuju svima koji su im i ove godine ukazali poverenje i otvorili srca za dečije snove.