Moj izbor 2014

Dodeljena priznanja Moj izbor 2014 za društvenu odgovornost

U utorak, 30. septembra 2014. godine, u Svečanoj sali Skupštine grada, po četvrti put, svečano su dodeljena priznanja Moj izbor za društvenu odgovornost.

Ove godine dodeljeno je 13 priznanja kompanijama za njihove društveno-odgovorne akcije, kao i dve zlatne medalje za najodgovorniju kompaniju i za najbolju društveno-odgovornu aktivnost u 2014. godini.

Kompanija NIS a.d. proglašena je za najodgovorniju kompaniju, dok je Gorska služba spasavanja Srbije dobila zlatnu medalju za najbolju društveno-odgovornu aktivnost, za svoje angažovanje tokom majskih poplava.

Priznanja Moj izbor dobili su i Telekom Srbije a.d. za akciju „Kada voziš parkiraj telefon“, Victoria Group a.d. za ulaganje u zdravstvo, Eurobank a.d. za akciju „Veliko srce“, Trayal korporacija za podršku lokalnoj zajednici, Telenor d.o.o, za akciju „Internet za sve“, Coca-Cola Sistem, za akciju „Pokret za radost“, ProCredit Bank a.d, za akciju „Podrška susedima“, MK Group d.o.o, za „Zadužbinu porodice Kostić“, VIP Mobile d.o.o, za podršku razvoju sporta, Banca Intesa a.d, za ulaganje u humanitarne projekte, Univerexport d.o.o, za dečiji osmeh, Mona, za podršku razvoju kulture i Biomelem d.o.o, u kategoriji „mala preduzeća za našu zajednicu“.

Dodelu priznanja Moj izbor za društvenu odgovornost tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija, uz podršku Grada Beograda, Kancelarije potpredsednika Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimira Marinkovića, Privredne komore Beograda i Centra potrošača Srbije. Cilj ove akcije je isticanje kompanija, koje na odgovoran način posluju i brinu o svojim radnicima, o životnoj sredini, o lokalnoj zajednici i o društvu uopšte.