Dobročinitelj

O priznanju Dobročinitelj

Udruženje Moja Srbija u saradnji sa Centrom potrošača Srbije i uz podršku Grada Beograda, organizuje dodelu priznanjа Dobročinitelj u oblasti društvene odgovornosti.

Cilj akcije Dobročinitelj jeste podsticаnje organizacija i pojedinaca u Srbiji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive i rade, da čuvaju životnu sredinu, kao i da pomažu građanima kojima je pomoć neophodna. Takođe, cilj je podsticanje kompanija koje posluju u Srbiji da budu društveno odgovorne i da doprinesu poboljšanju života svojih zaposlenih, njihovih porodica i društva u celini.

Dodela priznanja Dobročinitelj predstavlja nastavak petogodišnje akcije dodele priznanja za društvenu odgovornost „Moj izbor“.

Akciju Dobročinitelj organizujemo u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, u okviru koje se odvijaju i akcije „Moj izbor” i „Miljenik potrošača”. Akcija „Moj izbor” je usmerena ka podsticanju razvoja domaće proizvodnje i promociji najboljih domaćih proizvoda, dok je cilj akcije „Miljenik potrošača” podsticanje ulaganja u kvalitet proizvoda i usluga i isticanje najkvalitetnijih brendova na našem tržištu, bez obzira na njihovo poreklo.

Cilj nam je da se u budućnosti ova prestižna priznanja dodeljuju isključivo na osnovu glasova prethodnih Dobročinitelja.

Pričajmo o dobrim delima

Pozivamo vas da podelite sa našim čitaocima priče o vašim dobrim delima.
Ukoliko je Vaša firma (organizacija, ustanova) u toku ove godine organizovala društveno odgovorne aktivnosti ili učestvovala u društveno odgovornim akcijama, podelite te informacije sa nama. Nama će biti zadovoljstvo da ih objavimo. Sve adekvatne informacije biće predstavljene na sajtu Dobročinitelj.rs, a potom prenete na portalu MojaSrbija.rs, kao i putem naših društvenih mreža. Takođe, određeni broj tekstova naći će se i u magazinu Moja Srbija, kao i u okviru izložbe na Trgu republike koja će biti organizovana početkom sledeće godine.

Tekst koji nam šaljete treba da sadrži 1.000 – 4.000 karaktera i najmanje jednu fotografiju.

Materijal nam možete dostaviti na adresu redakcija@MojaSrbija.rs.

Sve objave su, naravno, BESPLATNE.

Želja nam je da na ovaj način podstaknemo što veći broj kompanija i pojedinaca da u skladu sa svojim mogućnostima pruže pomoć i podršku našoj zajednici.