OTP banka

OTP banka Srbija AD Novi Sad dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“ za 2022. godinu

OTP banka je u prethodne dve godine uspešno realizovala značajne projekte u segmentu korporativne odgovornosti, ostvarujući uspešnu saradnju sa brojnim organizacijama civilnog društva i državnim institucijama. Podrška OTP banke uključivala je realizaciju robnih i novčanih donacija, mentorsku podršku, podršku u segmentu promocije, korporativnog volontiranja i doprinosa podizanju svesti o određenim temama od opšteg značaja.
Sa posebnom pažnjom OTP banka je bila posvećena i zelenom finansiranju, održivom poslovanju, održivom bankarstvu, inovacijama u bankarstvu, preduzetništvu, digitalizaciji, kulturnim vrednostima, finansijskoj pismenosti i finansijskoj edukaciji, ali i olimpijskim vrednostima.

Poznato je da ova banka već 20 godina, ili pet olimpijskih ciklusa, pruža snažnu podršku Olimpijskom komitetu Srbije, što je ubedljivo najduže partnerstvo u srpskom sportu i primer je plodonosne i izuzetno uspešne saradnje između biznis sektora i institucija sporta.

Plaketu „Dobročinitelj“ primila je gđa Milica Babić, ekspertkinja za PR i komunikacije OTP banke. Priznanje je uručio g. Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija“.