Vladimir Pavlović, predsednik upravnog odbora Gorske službe spasavanja Srbije i Majk Mišel generalni direktor Yettela

Strateško partnerstvo Yettela i Gorske službe spasavanja Srbije

Yettel i Gorska služba spasavanja potpisale su trogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu. Potpisivanju su prisustvovali Majk Mišel, generalni direktor Yettela i Vladimir Pavlović, predsednik upravnog odbora Gorske službe spasavanja Srbije.

„Svi znamo koliko je važan rad Gorske službe spasavanja i zahvalni smo na svemu što čine. Yettel je brend okrenut balansu koji za mnoge znači boravak u prirodi, bavljenje sportom ili putovanja. Želimo da pomognemo da naši građani i tada budu bezbedni i zato smo se odlučili da podržimo dalji rad GSS-a. Da bi Gorska služba što bolje funkcionisala, potrebna je dobra, stabilna i brza mreža poput naše koja četiri godine unazad dobija UMLAUT-ovo prestižno priznanje Best in test. Ne postoji plemenitiji cilj od želje da se spasi ljudski život i da se pomogne”, rekao je Majk Mišel, generalni direktor Yettela.

U narednom periodu GSS i Yettel sprovešće niz aktivnosti kako bi promovisali boravak na otvorenom, na što bezbedniji način.

„Od brzine komunikacija nekada zavisi i ceo ishod spasavanja. Mi spasavamo ljudske živote i dobro znamo koliko je svaki minut u nekim situacijama presudan. Zato je nama kvalitet i pouzdanost komunikacija veoma važna. Radujemo se budućoj saradnji sa Yettel-om i nadam se da ćemo zajedničkim radom uspeti da povećamo bezbednost svih planinara, skijaša i rekreativaca”, izjavio je Vladimir Pavlović, predsednik upravnog odbora Gorske službe spasavanja Srbije.

Strateško partnerstvo Yettela i Gorske službe spasavanja Srbije

O Yettel-u

Yettel je novi telekomunikacioni brend PPF Telekom Grupe, predstavljen 2022. godine u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji. Pruža digitalne usluge i povezanost, sa fokusom na korisnike i jednostavnom misijom: pomoći im da pronađu svoj balans.

Yettel, deo PPF Telekom Grupe, ima skoro tri miliona korisnika u Srbiji i do marta 2022. godine poslovao je pod imenom Telenor Srbija. Kompanija je prisutna na tržištu od 2006. godine i trenutno zapošljava više od 1550 ljudi. Ima bogatu ponudu digitalnih i fiksnih usluga, mobilne i dodatne opreme na više od 130 prodajnih mesta širom zemlje.

Yettel pokriva celu teritoriju Srbije brzim i pouzdanim internetom, pružajući superiorno korisničko iskustvo. Prvi je operator koji je pokrenuo 5G testno okruženje u Srbiji. Yettel nudi kreativna, inovativna i jednostavna rešenja za korisnike na mobilnom i fiksnom tržištu, a 2021. godine lansiran je Hipernet sa najboljim internetom i digitalnom televizijom za celo domaćinstvo.

Za više informacija, posetite www.yettel.rs

O GSS-u

Gorska služba spasavanja Srbije je dobrovolјna i neprofitna organizacija čiji je osnovni cilј pomoć i spasavanje u nepristupačnim planinskim i urbanim uslovima. Spasiti lјudski život, pomoći čoveku u nevolјi, osnovni je zadatak ove službe.

GSS Srbije su 1952. godine osnovali iskusni alpinisti Planinarskog saveza Srbije, dok danas službu sačinjava oko 250 aktivnih spasilaca, od kojih su mnogi iskusni planinari, visokogorci, alpinisti, sportski penjači, speleolozi, ronioci i skijaši. U svojim redovima služba ima lekare, doktore nauka, inženjere, pripadnike vojske, specijalnih jedinica policije, studente.