dm drogerie markt Dobročinitelj 2024dm drogerie markt dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“ za 2024. godinu

Drogerijski lanac dm u prethodne tri godine donirao je preko 110 miliona dinara zajednici kroz razne humanitarne aktivnosti. Posebno se ističu donacije Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić”, Sigurnim kućama, Nurdoru, UNICEF-u, školama i vrtićima, te brojnim azilima i udruženjima za zaštitu životinja. Kroz kampanje poput Giving Friday, Žensko zdravlje, Movember i Zasadi Drvo, dm sistemski promoviše društveno odgovorno poslovanje.

dm koji obeležava dve decenije svog poslovanja u 2024. godini, nastavlja da primenjuje svoju poslovnu filozofiju baziranu na humanim i održivim principima. Briga o zajednici u kojoj posluju, o ugroženim kategorijama stanovništva, kao i ženama i ženskom zdravlju, ostaju u fokusu, reflektujući njihovu posvećenost unapređenju kvaliteta života društva u celini.

Nagradu „Dobročinitelj“ primila je gđa Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka marketinga i komunikacija dm Srbija i Severna Makedonija. Priznanje je uručio g. Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija“.