Naša AIK Banka pridružila se novoj donatorskoj akciji NURDOR za izgradnju najveće Roditeljske kuće u Srbiji

Naša AIK Banka pridružila se novoj donatorskoj akciji NURDOR za izgradnju najveće Roditeljske kuće u Srbiji

Nastavljajući sa svojim društveno odgovornim poslovanjem, Naša AIK Banka pridružila se velikoj donatorskoj kampanji koju su pokrenuli udruženje NURDOR i kompanija Mastercard, a sve u cilju prikupljanja neophodnih novčanih sredstava za izgradnju nove i dosad najveće Roditeljske kuće namenjene smeštaju roditelja i pratilaca dece obolele od raka.
U okviru ove kampanje, Naša AIK Banka je pozvala više od 180.000 svojih klijenata da posete online platformu www.superhero.rs i da na njoj direktno doniraju svoja novčana sredstva ili kupe nešto iz najnovije modne kolekcije „Biti nečiji superheroj. Neprocenjivo™”, koju je kreirala mlada i talentovana modna dizajnerka Tatjana Ostojić.

– Naša banka veoma dugo sarađuje sa udruženjem NURDOR, jer zaista vrednujemo ciljeve ovog udruženja i prepoznajemo se u svim aktivnostima koje je NURDOR realizovao u proteklom periodu. Velika nam je čast da se pridružimo i ovoj donatorskoj kampanji i da zajedno sa svojim zaposlenima, ali i svojim klijentima i poslovnim partnerima pružimo doprinos izgradnji nove Roditeljske kuće. Tokom proteklih godina više od 110.000 klijenata se već priključilo donatorskom pozivu naše banke da svi zajedno podržimo aktivnosti i projekte NURDOR i na taj način je prikupljeno gotovo 4,2 miliona dinara. Verujem da će se veliki broj naših klijenata pridružiti i ovoj novoj akciji, jer sam siguran da svi zajedno prepoznajemo veliki društveni i nacionalni značaj jednog ovakvog projekta, kao i potrebu da zajedno podržimo ono što je u našoj zemlji najvažnije, a to su svakako deca i njijhovo zdravlje – objasnio je Vladimir Bošković, predsednik Izvršnog odbora Naša AIK Banke.

– NURDOR je neprofitna organizacija sa manje od deset zaposlenih koji su u najvećoj meri posvećeni direktnoj podršci deci oboleloj od raka. Zato su nam dragocena partnerstva sa kompanijama koje prepoznaju koliko je važno ono što radimo, gradeći uzajamno poverenje sa celom zajednicom. Posebno imajući u vidu vreme izazova i kriza u kakvom živimo već dve godine – oslonac i podrška su postale dve najvažnije reči za organizacije civilnog sektora. Neizmerno smo zahvalni što to imamo i što naši partneri daju primer kako privredni sektor može i treba da vodi računa o zajednici u kojoj posluje. Superhero.rs platforma je zaista nešto novo i posebno u Srbiji i ponosni smo što pripada NURDOR-u – rekla je Joland Korora, predsednica Upravnog odbora NURDOR-a.

Foto: Depositphotos