Dobročinitelj 2024

Predložite nove Dobročinitelje

Želimo da čujemo vaše predloge za nagradu „Dobročinitelj“ za 2024. godinu.
Dobročinitelji mogu biti sva ona udruženja, fondacije, ustanove, pojedinci ili neke druge organizacije koje su činile dobra dela.

Cilj akcije Dobročinitelj jeste podsticanje organizacija i pojedinaca u Srbiji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive i rade, da čuvaju životnu sredinu, kao i da pomažu građanima kojima je pomoć neophodna. Takođe, cilj je podsticanje kompanija koje posluju u Srbiji da budu društveno odgovorne i da doprinesu poboljšanju života svojih zaposlenih, njihovih porodica i društva u celini.

Podsećamo da su dosadašnji dobitnici Zlatne plakete „Dobročinitelj“ – Fond B92, Fondacija Ana i Vlade Divac, emisija „Exploziv“, Gorska služba spasavanja, g. Milomir Glavčić, Novak Đoković Fondacija i Fondacija Alek Kavčić, i da se odluka o dobitniku Zlatne plakete „Dobročinitelj“ za 2024. godinu donosi prevashodno na osnovu glasova prethodnih dobitnika ovog zlatnog priznanja.

Udruženje Moja Srbija u saradnji sa Centrom potrošača Srbije raspisalo je javni konkurs za dodelu priznanja „Dobročinitelj“ za društvenu odgovornost.

Akciju Dobročinitelj organizujemo u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, u okviru koje se odvijaju i akcije „Moj izbor” i „Miljenik potrošača”. Akcija „Moj izbor” je usmerena ka podsticanju razvoja domaće proizvodnje i promociji najboljih domaćih proizvoda, dok je cilj akcije „Miljenik potrošača” podsticanje ulaganja u kvalitet proizvoda i usluga i isticanje najkvalitetnijih brendova na našem tržištu, bez obzira na njihovo poreklo.

Pošaljite nam vaš predlog